StartBoard

Menina Valentina

Ondernemingsplan laten maken kledingwebshop

Voor een grote groep Nederlanders, maar ook niet Nederlanders, is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Een goed voorkomen wordt zowel bepaald door het lichamelijk uiterlijk als de kleding die gedragen wordt. Talloze bedrijven spelen, binnen deze miljardenbusiness, in op de vraag naar dit perfecte voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kappers, schoonheidsspecialisten, (online) kledingwinkels, horloge & zonnebril aanbieders en plastische chirurgen. Vrouwen, zowel jong als oud, hechten vaak nog een stukje meer waarde aan het voorkomen dan mannen. De vraag onder deze groep is vaak specifiek en sterk afhankelijk van de huidige modetrends. Alleen de beste en mooiste kleding worden interessant gevonden.

Tegelijkertijd heeft Waldelgla Nunes Bezerra, moeder van een dochter, opgemerkt dat jonge meiden veel waarde hechten aan de uitstraling van kleding. Haar dochter, Valentine, draagt regelmatig kleding uit Zuid-Amerika dat wordt gekenmerkt door een extravagante uitstraling vanwege het gebruik van veel kleuren. Deze kledingkeuze van Valentine en haar moeder is niet onopgemerkt gebleven in haar omgeving. De omgeving vraagt en wilt ook graag deze unieke kleding met een sterke uitstraling hebben en vragen Waldelgla Nunes Bezerra dan ook regelmatig of zij wellicht kleding kan meenemen uit Zuid-Amerika om tegen een meerprijs te verkopen.

Ondernemer Waldelgla Nunes Bezerra wil inspelen op deze waargenomen vraag met een op te zetten bedrijf, Menina Valentina. Een kinderkleding webshop dat zich richt op het aanbieden van unieke Zuid-Amerikaanse kleding voor meisjes tussen de 2 en 10 jaar oud. Zij kunnen bij het bedrijfsconcept onder meer terecht voor broeken, jurken jassen, t-shirts en truien. Tevens kunnen zij bij Menina Valentina terecht voor diverse accessoires, zoals schoenen, haarbanden, tassen en mutsen. Deze kleding wordt aangeboden via een daartoe gespecialiseerde webshop. De webshop geeft een duidelijke weergave van de kleding die wordt aangeboden door ondernemer Bezerra.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555