StartBoard

Meyers hair

Ondernemingsplan laten maken

Al 36 jaar is De Bazaar in Beverwijk de grootste overdekte weekendmarkt van Nederland en dan ook voor menig Nederlanders: een leuk en bijzonder dagje uit. De Bazaar is een belevenis, een verrassende combinatie van mazzel en vermaak. Het aanbod is verbazend veelzijdig en de kwaliteit en originaliteit zijn verrassend voor een leuke prijs. Of je nu op zoek bent naar trendy kleding, accessoires, unieke parfums, kinderspeelgoed, tweedehands curiosa, tropisch fruit of andere koopjes men kan in de Bazaar terecht.

Sinds tien jaar kent de Bazaar eveneens de winkel Sundeep, een haarwinkel dat zich richt op het aanbieden en zetten van haarextentions en pruiken. Sundeep is ieder weekend geopend is voor bezoekers. De vestigingslocatie is uniek aangezien het zich bevindt in de Bazaar in Beverwijk en dan ook veel passanten heeft. De huidige eigenaresse van de haarwinkel heeft besloten om de winkel inclusief voorraad en inventaris op deze bijzondere locatie te verkopen.

Ondernemer Marsha Bagmeijer, oud medewerker van Sundeep, is zeer gecharmeerd van de huidige winkel en de vestigingslocatie en heeft dan ook besloten om het bedrijfsconcept over te nemen.

Vervolgens wilt zij deze kans gaan exploiteren door de winkel verder te professionaliseren onder een nieuwe naam, Meijers Hair. De winkel zal zich blijven focussen op het aanbieden van verschillende soorten nep- en echt haar in de vorm van haarextentions of pruiken. Daarbij zal vanaf de opening van Meijers Hair meer gefocust worden op de online vindbaarheid van het bedrijf. Verder wordt gefocust op het uitzetten van een doelgerichte social media campagne en het moderniseren van de inrichting van het bedrijf.

Een groot onderdeel van de nieuwe strategie is eveneens om een webshop te laten bouwen en online verkoop te stimuleren. Zo creëert ondernemer Bagmeijer een duale inkomstenbron voor haar op te zetten bedrijf Meijers Hair.

Door meer focus te leggen op de marketing van het bedrijf en actief in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen in de branche wilt ondernemer Bagmeijer naar een weekomzet van circa €2.000,- (inclusief) groeien.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555