StartBoard

Motel Transit

Ondernemingsplan motel

Ondernemer Ghoerge Virlan en Lenuta Stamate willen inspelen op de geschetste ontwikkeling met het opzetten van Motel Transit. Zij willen zich vestigen in Almere, in een pand dat zij zelf gaan bouwen. Het is de bedoeling om in totaal 15 studio’s te realiseren.

Zoals reeds duidelijk mag zijn zal het hotel zich richten op expats, maar niet exclusief. Naast expats kan gedacht worden aan dagjesmensen en zakenlui als belangrijke potentiële gasten, maar ook aan bijvoorbeeld toeristen die een tijdje in Amsterdam en omgeving willen rondbrengen of particulieren die een periode tot een verhuizing moeten overbruggen.

Ondernemers Virlan en Stamate zullen zich met zijn nieuwe concept onderscheiden door de zaken vooral niet moeilijker te maken dan nodig. Zo zal het mogelijk zijn om een laagdrempelige setting te creëren waar expats voor een langere tijd kunnen verblijven in de Randstad voor een schappelijke prijs (€69,- per nacht). Studio’s worden kwalitatief doch simpel ingericht met een comfortabel bed, een keuken, nachtkastje een kledingkast en een prima badkamer en toilet. De verblijfplaats krijgt een relaxte uitstraling, waar de expat (of een andere overnachter) zich thuis voelt.

Het verblijf is helemaal online geregeld. Zo checkt men online in, waarbij zij een code ontvangen. Met deze code krijgen zij vervolgens toegang tot de studio. Hierdoor zijn de gasten niet afhankelijk van een pasje of sleutel.

De promotie zal vooral plaatsvinden via internet en met mond-tot-mondreclame. Er zal naar verachting gebruik gemaakt worden van de diensten van partijen als Booking.com en andere boekingssites. Hiermee kunnen gemakkelijk extra bezoekers gevonden worden. Via de website die speciaal gericht zijn op de gasten kan men onderling contact zoeken en vragen stellen over het verblijf.

Doordat expats vaak in contact staan met andere expats, wordt ervan uitgegaan dat men de positieve ervaringen met Motel Transit zal delen, waardoor er hopelijk een sneeuwbaleffect zal ontstaan.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555