StartBoard

Nielsen Haarkliniek

Ondernemingsplan laten maken

Nielsen Haarkliniek, een initiatief van ondernemer Kurt, is deze nieuwe speler die inspringt op de wensen en behoeften van Nederlanders en mensen van over de hele wereld die een haartransplantatie willen laten uitvoeren. In deze kliniek kunnen patiënten terecht voor haartransplantaties aan het hoofd. Te denken valt daarbij aan behandelingen ten behoeve van de hoeveelheid hoofdhaar (bovenop), maar ook aan bijvoorbeeld snor, baard en wenkbrauwen.

In het concept wordt gefocust op zowel kwaliteit als een scherpe prijs. Patiënten worden behandeld door BIG-geregistreerde artsen. Het hele proces, vanaf de het intakegesprek tot aan de behandeling en de nazorg moet door patiënten worden beleefd als vertrouwd, duidelijk, gastvrij en professioneel. Dankzij het gebruik van de nieuwste kosteneffectieve technieken worden behandelingen aangeboden die voor iedereen betaalbaar zijn.

De beoogde locatie voor de kliniek bevindt zich in Nootdorp. Daar zal een kantoor van ongeveer 1.100 m² worden gehuurd, met een receptie, wachtruimte, vier operatiekamers en alle verder benodigde faciliteiten. Er kunnen dus vier behandelingen gelijktijdig plaatsvinden. Daarvoor worden twee BIG-geregistreerde artsen aangenomen, en meerdere assistenten. Ook wordt er een receptioniste aangenomen.

Neem gerust een kijkje op de website van Nielsen Haarkliniek

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555