StartBoard

Nyrah

Ondernemingsplan schoonmaakbedrijf

Inspelend op de ontwikkelingen in de markt start ondernemer Van Ketel haar eigen schoonmaakbedrijf, genaamd Nyrah! Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor het laten schoonmaken van het hele huis, kantoor en/of complex. Bijbehorende diensten betreffen onder andere stofzuigen, dweilen en het reinigen van de sanitaire voorzieningen, maar ook de keuken en andere oppervlaktes als deurklinken.

Een standaard schoonmaakklus bij Nyrah duurt ongeveer 3 uur. In deze tijd kijken de uitvoerende schoonmakers naar het noodzakelijke schoonmaakwerk. Standaard wordt de vloer gestofzuigd en gedweild en de sanitaire voorzieningen gepoetst. Afhankelijk van de afgelopen bezoeken en de staat wordt ook additionele werkzaamheden verricht, zoals het maandelijks lappen van de ramen of het schoonmaken van de oven, koelkast, magnetron en dergelijke taken die niet wekelijks hoeven te gebeuren.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het schoonmaken van huishoudens in de regio Twente. Binnen het concept wordt voornamelijk ingezet op professionaliteit en klantgerichtheid, waardoor men een aangenaam gevoel krijgt bij zowel het uitgevoerde werk als bij de uitvoerende schoonmakers die zij over de vloer krijgen. Dit gebeurt door aandacht te besteden aan kleine details. Zo zal iedere medewerker een uniform dragen, worden individuele wensen en bijzonderheden genoteerd in bij de afspraken of in klantendossiers en zullen er vaste protocollen zijn waardoor klanten bij kunnen houden wat de status qua schoonmaakwerk is binnen het huis.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555