StartBoard

Océana Club

Ondernemingsplan club

Ondernemer Mert Saki speelt in op de vraag naar een kwalitatief en of luxe Mediterraanse horecagelegenheid, die tevens een (social media) postwaardige uitstraling heeft, in hartje Rotterdam met zijn bedrijf, Océana Club. Hij is voornemens om zich te vestigen in het pand van de huidige horecagelegenheid Istanbul By Tadim aan het Schouwburgplein.

Océana Club is een restaurant en lounge dat zich richt op het aanbieden van de gangbare warme en koude dranken, kwalitatieve lunch en een breed aanbod aan kwalitatieve avondgerechten. Daarbij ligt de focus op haar extravagante en luxe inrichting en het warme Mediterraanse karakter. Dit maakt het concept dusdanig geschikt voor foto’s op Instagram en andere social media platformen dat het naar verwachting een aantrekkingskracht krijgt op het bedrijfsconcept.

Océana Club is een plek waar gasten een kwalitatieve horeca-ervaring krijgen. Zij krijgen daarbij het gevoel dat ze gezien en gehoord worden. Het bedrijfsconcept probeert men actief te stimuleren om een gezellige en informele avond te beleven waar luxe een belangrijk aspect is.

In de avonduren, maar ook daarbuiten, kan men terecht bij Océana Club voor een rijk aanbod aan verfrissende dranken, waaronder cocktails als een gin en tonic. Tevens gaat het volume van de achtergrondmuziek tegen deze tijd iets harder om een informelere en gezellige sfeer te creëren. De horecagelegenheid is dan ook ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of om doordeweeks bij te kletsen met een goede vriend of oud collega onder het genot van een verfrissende versnapering.

Men kan rekenen op verschillende soorten gerechten van diverse keukens. Daarbij ligt de focus op een aanbod van gerechten uit de Turkse, Japanse (Sushi) en Italiaanse keuken.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555