StartBoard

Oemmie kinderopvang

Ondernemingsplan kinderopvang

Oemmie kinderopvang, een initiatief van onderneemster Fatima, is een nieuwe toegewijde speler die inspringt op de wensen en behoeften van ouders in Amsterdam Zuid die op zoek zijn naar een professionele kinderopvang voor hun kinderen van 0 t/m 4 jaar oud. In de kinderopvang kunnen kleine kinderen genieten van ruim aanbod aan activiteiten die op een pedagogische wijze zijn uitgewerkt. Ouders kunnen nauw betrokken zijn bij het aanbod zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij wat de ouders voor hun kinderen willen. Alles in het kader van het positief stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen wordt gerealiseerd.

Dit concept focust zich voornamelijk op de kwaliteit van de opvang voor de kinderen. De kinderen worden opgevangen door ervaren pedagogische medewerkers die voorzien zijn van een VOG. Het gehele proces, vanaf het intakegesprek tot aan de dagelijkse opvang moet door zowel kinderen als ouders worden beleefd als vertrouwd, duidelijk, veilig en professioneel. Dankzij de handige locatie met parkeergelegenheid en een kosten efficiënte inrichting van de locatie is de kinderopvang voor iedereen toegankelijk.

Onderneemster Fatima is al meer dan 8 jaar moeder en brengt haar kinderen al 7 jaar naar een kinderopvang. Zij is voornemens om alles wat zij geleerd als moeder te implementeren in de opzet van de eigen kinderopvang.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555