StartBoard

ProDigit en ProPixel

Ondernemingsplan elektronicawinkel

ProDigit en ProPixel zijn de handelsnamen waaronder Deni Trading haar digitale schermen en bijhorende service op de (zakelijke) markt brengt. Daarbij focussen we met ProDigit op de kleinere schermen met een hoge resolutie. Deze zijn met name geschikt voor narrowcasting op een korte tot middellange kijkafstand, bijvoorbeeld in winkels en kantoren. Met ProPixel brengen we grote ledschermen met een lagere resolutie op de markt. Deze zijn met name interessant voor toepassingen waarbij de kijk afstand groot is, zoals bij festivals naast het podium.

Schermen worden zowel verkocht als verhuurd. Bij de verhuur is zowel een kortlopend contract als een langlopend leasecontract mogelijk. Daarbij bieden we indien gewenst alle bijhorende service. Zo plaatsen we de apparaten op locatie en installeren deze. Via een geïntegreerd contentmanagementsysteem (CMS) kunnen klanten heel eenvoudig zelf content uploaden en beheren, maar indien gewenst kunnen wij dit ook op ons nemen. Eveneens bieden we hier trainingen voor aan bij ons op kantoor. Ook werken we met onderhoudscontracten, zodat afnemers te allen tijde de garantie hebben van een goed werkend apparaat.

Reeds hebben wij met ProDigit al een sterke online aanwezigheid opgebouwd. Via de website kunnen klanten veel informatie vinden en direct contact opnemen voor het afnemen van een type digitaal scherm. Hetzelfde zal worden gedaan voor ProPixel. Middels Google Adwords en (in eerste instantie lokale) zoekmachine-optimalisatie zijn wij voornemens een sterke inbound-marketingstrategie te gebruiken.

Momenteel staan onze materialen opgeslagen in het pand van de onderneming waarmee wij de samenwerking hebben beëindigd wat niet optimaal is om onze ambities te verwezenlijken. Om ruimte te krijgen om te kunnen groeien en meer exposure te creëren, zullen we op korte termijn verhuizen naar een voor ons geschikt pand op een zichtlocatie. Hier kunnen klanten ook binnenlopen, waardoor we direct in staat zijn demonstraties te geven en klanten te voorzien van advies op maat. Het spreekt voor zich dat we daarbij gebruik zullen maken van digitale displays om onze eigen boodschap nog meer kracht bij te zetten.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555