StartBoard

Rayan De Ronde Venen

Ondernemingsplan laten maken arabische winkel

Syrische ondernemers Farwati en Malki vormen plannen om op korte termijn een multiculturele supermarkt te openen in de Gemeente Ronde Venen. De supermarkt is gespecialiseerd in producten uit het Midden-Oosten.

Maak tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen kennis met de producten uit de Arabische landen, Afghanistan, Armenië, Syrië, Marokko, Somalië, Eritrea, Irak, Pakistan, Iran en Turkije. Ongeacht de oorspronkelijke herkomst van de klant, iedereen is welkom in deze winkel. De winkel wordt een ontmoetingsplaats van verschillende culturen waarbij genoten wordt van de diverse en veelal authentieke producten uit de verschillende landen. De winkel is een inspireerde beleving waar mensen verschillende gerechten kunnen proeven, maaltijden kunnen bestellen en advies kunnen krijgen over het maken van verschillende gerechten.

In deze winkel ontdekt de klant de specialistische producten uit het Midden-Oosten, een uitgebreid assortiment van verse en gedroogde kruiden, groenten en fruit, HALAL vlees, brood, gebakjes, lekkernijen en huisgemaakte hapjes en maaltijden.

De supermarkt van de ondernemers staat garant voor een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs en klantgerichtheid.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555