StartBoard

RedGym

Ondernemingsplan sportschool

Een aantal jaar geleden startte inspelend op de vraag naar vitaliteit en de ontwikkelingen in de branche een sportschool, genaamd RedGym in Den Haag. RedGym is een sportschool die centraal ligt in de buurten van Laakkwartier, Moerwijk, Molenwijk, Schilderswijk en Spoorwijk.

De sportschool heeft een stabiel aantal leden en draaide de afgelopen jaren winstgevend. De eigenaar van de sportschool heeft besloten omwille van persoonlijke redenen om de sportschool te verkopen. Ondernemers Bandhoe en Gobind zijn zeer gecharmeerd van de sportschool en willen dan ook de sportschool overnemen. Vervolgens willen zij deze unieke kans gaan exploiteren door de sportschool een nieuw imago te geven en een nieuwe strategie te implementeren.

De nieuwe focus ligt met name op de persoonlijke aanpak in de sportschool. Daarnaast is ondernemer Bandhoe en Gobind voornemens om de sportschool actiever en of meer te promoten. Hierbij ligt de focus op social-media en online vindbaarheid.

De sportschool focus naast haar persoonlijke aanpak ook in grote mate op ontspanning. Het fitnesscentrum bevat momenteel al een bar met loungeplekken. Hier kunnen abonnees ontspannen en drankjes nuttigen na of voor een training.

Verder bevat de sportschool een eigen kickbox ruimte. Abonnees kunnen in deze boxruimte, maar ook in de sportschool, gebruik maken van begeleiding van een toptrainer. RedGym is dan ook vanuit huis uit een combinatie tussen een boksschool en sportschool. De trainers verzorgen dagelijks meerdere lessen, zoals jeugd kickboxen, boxen en professioneel kickboxen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555