StartBoard

Restaurant Gentil

Ondernemingsplan Restaurant

Ondernemer Alysa Stefanovic speelt in op de vraag naar een kwalitatief en of luxe horecagelegenheid, die tevens een postwaardige uitstraling heeft, in Almere met haar bedrijf, Restaurant Gentil. Een restaurant dat zich richt op het aanbieden van warme en koude dranken, lunch en een breed aanbod aan kwalitatieve gerechten. Daarbij ligt de focus op haar extravagante inrichting. Dit maakt het concept dusdanig geschikt voor foto’s op Instagram en andere social media platformen dat het naar verwachting een aantrekkingskracht krijgt op het bedrijfsconcept.

Restaurant Gentil is een plek waar gasten een kwalitatieve horeca-ervaring krijgen. Zij krijgen daarbij het gevoel dat ze gezien en gehoord worden. Het bedrijfsconcept probeert men actief te stimuleren om een gezellige en informele avond te beleven waar luxe een belangrijk aspect is.

In de avonduren kan men terecht bij Restaurant Gentil voor een rijk aanbod aan cocktails. Tevens gaat het volume van de achtergrondmuziek iets harder om een informelere en gezellige sfeer te creëren. De horecagelegenheid is dan ook ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of om doordeweeks bij te kletsen met een goede vriend of oud collega onder het genot van een alcoholische versnapering.

De onderneming gaat zich vestigen in Almere, echter, de bedrijfsactiviteiten zijn niet lokaal gebonden en ondernemer Stefanovic richt zich op heel Nederland en al haar bezoekers /toeristen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555