StartBoard

Rondreis-Planner

Ondernemingsplan online platform

Met Rondreis-Planner wordt door ondernemer van Manen een online vakantiebureau gerealiseerd. Hiervoor zal de software van Travel Compositor worden geïmplementeerd op de website, waarna het uiterlijk volledig wordt aangepast aan de merkidentiteit van Rondreis-Planner. Denk hierbij aan de vormgeving en de tekst.

De website zal zowel toegankelijk zijn voor consumenten als voor samenwerkende reisorganisaties. Deze laatste doelgroep kan vervolgens de door Rondreis-Planner samengestelde reizen volgens het white-label-principe aanbieden aan haar klanten.

Rondreis-Planner stelt gebruikers in staat online zelf een rondreis samen te stellen inclusief alle reiselementen. Uniek is de mogelijkheid om deze rondreis ook direct te boeken en te betalen, met alle garanties.

Dit concept heeft drie zeer sterke punten:

- Consumenten kunnen heel hun reis op één plaats boeken;

- Ze doen zaken met één betrouwbare partner;

- Het aanbod is zeer ruim.

Alles onder één dak

Daar waar consumenten vroeger zelf op zoek moesten naar een vlucht, een hotel en vervolgens zelf activiteiten moesten bedenken, kan dit met behulp van Rondreis-planner.nl allemaal op één plek. Een klant kan op de website straks op een kaart de plaatsen waar hij of zij graag heen wilt selecteren, waarna de engine hen direct automatisch keuzes biedt voor overnachting, transport en activiteiten. Vervolgens kunnen zij al deze producten terugzien in een overzicht en kunnen zij deze gehele reis in één keer afrekenen.

Op deze manier kunnen consumenten profiteren van het beste van twee werelden. Ze hebben de vrijheid van de reiziger, maar daarbij het gemak van de toerist.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555