StartBoard

Sam Persian Auto Services

Ondernemingsplan laten maken autogarage

De auto is anno 2018 zowel in het binnen- als buitenland niet meer weg te denken van het straatbeeld. Een goede /degelijke auto is niet alleen belangrijk voor mens veiligheid, maar wordt ook verplicht vanuit de overheid. Denk hierbij aan de jaarlijks verplichte Apk-keuring. Tegelijkertijd functioneert de auto vaak als statussymbool. De auto die men rijdt geeft status, maar ook aanzien, voornamelijk onder de vele autoliefhebbers in de wereld.

Auto’s moeten om veilig te blijven functioneren goed onderhouden worden. Dit vergt onderhoud, reparaties, maar ook keuringen, omdat een auto nou eenmaal minder gaat presteren naarmate het aantal kilometer dat ermee gereden is toeneemt. Talloze bedrijven spelen in op de vraag naar auto’s en het onderhouden en repareren van auto’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de talloze autodealers, occasiondealers en autogarages.

Ondernemer Saeid Delavari, een vakkundig automonteur, wilt eveneens inspelen op behoefte om een auto te laten onderhouden met zijn op te zetten bedrijf Sam Persian Auto Services. Een autogarage dat zich richt op het onderhouden, keuren en repareren van personenauto’s. Klanten van Sam Persian Auto Services bestaan uit particulieren die op zoek zijn naar een vakkundige specialist voor het onderhouden, repareren of keuren van zijn of haar personenauto. Hiernaast kunnen autogarages die niet de expertise of tijd hebben om eigen klanten te helpen bij het bedrijfsconcept terecht voor dezelfde diensten als de particulieren.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555