StartBoard

SKNS-studio

Ondernemingsplan schoonheidsspecialist

Het combineren van verzorging en wellness onder één dak is dan ook wat ondernemer Nomokonova ambieert te bewerkstelligen met SKNS Studio Er wordt een setting gecreëerd waar beide samen worden aangeboden. Daarbij wordt er bewust, maar niet enkel, stilgestaan bij de getinte en donkere huidtypes.

Net als in een klassieke schoonheidssalon kunnen klanten bij SKNS Studio terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen aan het gelaat en lichaam. SKNS Studio heeft een breed aanbod aan verschillende manicures, pedicures, wax- en lichaamsbehandelingen. Daarbij kan men terecht voor diverse wenkbrauw- en wimperbehandelingen, facials en massages. Het begrip ‘ontspanning’ zal door het gehele aanbod worden gewoven.

Verder zal er een post-worthy interieur worden gerealiseerd. De zaak wordt ingericht met designmeubelen en -accessoires en moet een moderne en verfijnde uitstraling krijgen. Dit is ten eerste belangrijk voor de eigen promotie, omdat met een mooie zaak nu eenmaal eenvoudiger aantrekkelijke (online) advertenties kunnen worden gemaakt. Ten tweede zullen klanten hierdoor als vanzelf reclame voor ons maken. Ze gaan in onze zaak op de foto en plaatsen die foto op Instagram inclusief locatie. Dit heeft met name op de jongere doelgroep een grote aantrekkingskracht.

Daarnaast wordt er ingezet op professionaliteit. Dit gebeurt door aandacht te besteden aan kleine details. Zo zal iedere medewerker een uniform dragen, worden individuele wensen en bijzonderheden genoteerd in bij de afspraken of in klantendossiers en zullen er vaste protocollen zijn waardoor klanten terug kunnen komen voor een vertrouwde ervaring.

Zo gaat SKNS Studio klantgericht en professioneel te werk en geeft het bedrijf iedere klant een fijne, luxe en ontspannen ervaring.

Wat tevens het vermelden waard is dat er, naast de nodige protocollen, veel aandacht aan hygiëne besteed zal worden. Dit zal voor de klant zichtbaar zijn, zoals de plek waar de medewerkers van SKNS Studio de instrumenten na gebruik reinigen, zal zichtbaar zijn in de salon. Hierdoor zien klanten dat de instrumenten de nodige desinfectie krijgen c.q. SKNS Studio hygiënisch te werk gaat. Daarnaast krijgen de klanten hun verbruiksproducten mee, zoals hun vijl na nagelbehandeling en de plek waar zojuist iemand is behandeld wordt zichtbaar gedesinfecteerd.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555