StartBoard

SmartphoneStuk.nl

Ondernemingsplan laten maken

Anno 2018 is de smartphone niet meer weg te denken. De mobiele telefoon wordt niet alleen meer gebruikt om te kunnen bellen en smsen, maar om “online” te zijn. Zo stijgt het aantal aankopen per mobiel elk jaar sterk. Tegelijkertijd stijgt de tijd dat wij spenderen op onze telefoon rap. Uit een recent onderzoek blijkt dat mensen gemiddeld 221 keer per dag op de telefoon kijken. Gebruikers voelen zich dan ook steeds meer afhankelijk van de smartphone. Gemiddeld spenderen mensen 3 uur en 16 minuten op de smartphone.

De rol van de mobiele telefoon, maar ook andere mobiele apparaten, zoals laptops, computers en tablets speelt dus een grote rol. Tegelijkertijd zijn deze mobiele apparaten fragiel. Het laten vallen van een mobiel apparaat kan barsten veroorzaken. Hiernaast kan een toestel o.a. minder snel worden, waterschade oplopen en meer. Aangezien de gebruikers veel geld hebben moeten betalen voor hun mobiele apparaten is de vraag naar reparatie aan mobiele apparaten dan ook groot. Vele bedrijven spelen hierop door ofwel reparaties uit te voeren ofwel de onderdelen aan te bieden. Hier spelen inmiddels circa 1.403 winkels op in.

Ondernemer Danny Dekker speelt ook in op deze ontwikkeling en vraag met zijn bedrijf SmartphoneStuk. Dit bedrijf biedt momenteel hoofdzakelijk reparatie aan mobiele apparaten aan. Sinds de start in 2013 heeft het bedrijf een redelijk stabiele jaaromzet van circa €200.000,- kunnen opbouwen. Hiernaast heeft SmartphoneStuk een redelijk klantenbestand bestaande uit zowel particulieren als zakelijk klanten op weten te bouwen. Daarbij is SmartphoneStuk gevestigd aan de drukbezochte Amsterdamsestraatweg te Utrecht. De huidige eigenaar, ondernemer Danny Dekker, heeft besloten om het bedrijfsconcept te verkopen wegens persoonlijke kansen in een andere branche.

Ondernemers el Filali en Mahtillo zijn zeer gecharmeerd van het bedrijfsconcept mede door de uitstekende vestigingslocatie en de persoonlijke affiniteit met de branche. Zij zien mogelijkheden tot het verder uitzetten van de organisatie en willen het bedrijfsconcept dan ook overnemen. Vervolgens willen zij deze kans gaan exploiteren door het concept verder uit te zetten onder dezelfde naam, SmartphoneStuk. Het bedrijfsconcept gaat zich naast de reparaties van tablets en smartphones dat momenteel wordt aangeboden tevens richten op het aanbieden van o.a. telecom abonnementen, reparaties van laptops en computers, de verkoop van nieuwe en refurbished toestellen en het aanbieden van energie en internet pakketten. Daarbij willen zij zich meer gaan focussen op de zakelijke markt.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555