StartBoard

Stadskliniek

Ondernemingsplan kliniek

StadsKliniek is een succesvolle privékliniek waar mensen onder meer terecht kunnen voor soa-testen, soa-behandelingen en (reis-)vaccinaties. Ook bieden wij via onze website soa-testen aan voor thuis. Wij hebben vestigingen in zeven grote steden in Nederland: Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Almere. Mensen worden bij ons zonder wachtlijst geholpen door BIG-geregistreerde artsen.

Wat onze soa-klinieken bijzonder maakt is dat iedereen er anoniem en vrijwel direct geholpen wordt, ook in de avonden en het weekend. Daarbij krijgen mensen bovendien de mogelijkheid tot het direct laten behandelen van hun aandoening. Anonimiteit is vaak gewenst, omdat rondom soa’s nog altijd een taboesfeer hangt en omdat veel mensen die zich willen laten testen seks hebben gehad met iemand anders dan hun vaste partner. Hetzelfde geldt voor de directe behandeling, om vergelijkbare redenen: zo is een soa bijvoorbeeld bepaald geen remedie voor relatieproblemen. Daarom vormt een privékliniek als StadsKliniek voor veel mensen een betere optie dan de huisarts (niet anoniem) of de GGD (waar je aan bepaalde voorwaarden dient te voldoen).

De LCR-geregistreerde vaccinatie-klinieken, die zich in dezelfde vestigingen bevinden als onze soa-klinieken, zijn gespecialiseerd in het toedienen van reisvaccinaties. Daarbij geven onze artsen advies op maat, afhankelijk van de persoon en het land waar hij of zij naartoe reist. Ook hier werken wij zonder wachtlijsten, waardoor mensen nooit hoeven te wachten totdat ze bij ons terecht kunnen. Bovendien worden de inentingen in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Over de gehele linie onderscheidt StadsKliniek zich door het bieden van professionele en gecertificeerde hulp op een goed bereikbare locatie tegen scherpe prijzen. Dit en onze sterke online presentatie maakt ons zowel off- als online goed vindbaar. Deze ingrediënten samen vormden de basis voor een snelle groei.

De laatste maanden hebben we bovendien geïnvesteerd in een uitbreiding van het aantal testen dat wij aanbieden. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van extra thuistesten en vaccinatiepakketten voor het hele gezin.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555