StartBoard

Surf Park Heemskerk

Ondernemingsplan laten maken attractiepark

In Nederland, maar ook in het buitenland, is het gangbaar om na een lange dag of week werken of studeren op zoek te gaan naar ontspanning, fysieke inspanning en/ of recreatie. Mensen kiezen om hun tijd op te vullen met verschillende vormen van recreatie. Op deze behoeften spelen dan ook ontzettend veel bedrijven in. Denk bijvoorbeeld aan kroegen, midgetgolfbanen, restaurants, sportverenigingen, poolcafé’s en lasergamehallen. Vaak gaat recreatie hand in hand met fysieke inspanning.

Een variant van recreatie die meer gangbaar is in het buitenland dan in Nederland is water recreatie, zoals surfen, waterskiën, glijbaan parken etc. Dit heeft wellicht te maken met het weer in Nederland. Tegelijkertijd worden wereldwijd steeds vaker indoor-waterparken geopend. Deze vorm van recreatie is niet alleen sportief en leuk, maar kan ook nog eens binnen uitgevoerd worden.

Ondernemer Mike van der Meij speelt hierop in met zijn bedrijf, Surf Park Heemskerk. Een indoor watersportlocatie dat zich richt op het aanbieden van bodyboarden en surfboarden. In het pand is één indoor surfbaan (wavesurfer) aanwezig waar bezoekers deze activiteiten kunnen uitvoeren. Gasten van Surf Park Heemskerk bestaan onder meer uit groepen kinderen, vriendengroepen en dagjesmensen. Zij kunnen bij Surf Park Heemskerk terecht om te recreëren onder professionele begeleiding op de surfbaan gedurende minimaal een uur. Hiernaast biedt SurfPark gangbare (non alcoholische) dranken zoals cola, thee en koffie en verschillende versnaperingen, zoals chips, candybars en fruit.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555