StartBoard

t Wylde Pad

Ondernemingsplan camping

Concept ’t Wylde Pad

Wij bieden een stijlvol en duurzaam vakantieconcept, in het aantrekkelijke buitengebied van Friesland waar luxe, natuur en faciliteiten voor het hele gezin hand in hand gaan. Gasten vinden er dus een mix van unieke natuurhuisjes en uitgebreide voorzieningen, zowel in de huisjes zelf als op het park. Wij stellen per seizoen een programmering samen om het park het hele jaar rond in trek te houden.

Daartoe nemen wij een unieke, met groen overladen locatie over, waar zich reeds een vakantiepark bevindt, met een achttal vakantiewoningen en een blokhut. Omdat het park verouderd is en qua stijl niet voldoet aan wat wij onze gasten willen bieden, wordt het gerenoveerd en gerestyled.

Verblijven in stijl en luxe

Gasten zullen bij ons verblijven in stijl en luxe. In eerste instantie zullen de acht vakantiewoningen en de blokhut worden gerenoveerd tot luxe verblijven waar onze doelgroep, mensen van tussen de 25 en 45 met of zonder kinderen, zich helemaal thuis voelen en kunnen ontspannen. Tevens realiseren we vier yurts in het bos.

Ook de evenementenzaal en het buitenterrein zal helemaal naar de smaak van onze doelgroep en hun kinderen worden ingericht. We creëren een festival-sfeer geïnspireerd op het succesvolle concept van Camping Buitenland en Camping de Lievelinge. Echter onderscheiden wij ons door het bieden voor meer luxe en comfort. We richten alles in harmonie met de natuur in en er is veel ruimte voor kunst en artistieke elementen. In de evenementenzaal, waar gasten ook kunnen zitten, komt een winkeltje met een barretje, waar men terecht kan voor kleine dagelijkse boodschappen en eten en drinken.

Tevens organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals een barbecue, live muziek, een foodtruck, exposities en theatervoorstellingen. Ook kinderen hoeven zich bij ons nooit te vervelen. Ze kunnen spelen in het gras, bij het water, in de bossen, de boomhut en op de speeltoestellen die helemaal opgaan in de omgeving. Ook voor kinderen organiseren we leuke activiteiten, zoals knutselen, verven en spelletjes.

Natuurhuisjes

De acht losstaande huisjes op het terrein bieden per huisje plaats aan zes personen. De huisjes kijken niet uit op elkaar, maar bieden uitzicht op het vennetje. Per huisje zijn er drie slaapkamers, een keuken, een ruime woonkamer, een badkamer en een fijn terras. Omdat deze huisjes verouderd zijn, gaan we renoveren en opnieuw inrichten. Onder meer de badkamers, de keukens en de vloeren worden geheel vervangen. Vervolgens krijgt ieder huisje een unieke, maar in stijl (mid century neutral) vergelijkbare inrichting. Op de veranda van elk huisje is tevens een duurzame hottub aanwezig, welke op basis van het stoken van hout, gestookt wordt. Voor de inrichting heeft Rachel reeds moodboards ontworpen.

Yurts

Een yurt is een ronde tent, zoals die in Mongolië veel gebruikt wordt om in te wonen. Door het ronde ontwerp vangt de tent weinig wind, wat het tot een solide woonconstructie maakt voor op de open en winderige midden-Aziatische vlaktes. Bovendien is kamperen in een dergelijke tent een unieke ervaring, wat het zeer populair maakt onder millennials die op zoek zijn naar een nieuwe vakantie-ervaring. Daarom wordt in het bos op ons terrein een viertal yurts geïnstalleerd en geheel in stijl ingericht voor zes tot acht personen.

Blokhut

Naast de natuurhuisjes en de yurts maken we tevens de vrijstaande Zweedse blokhut gereed voor een unieke vakantie-ervaring. Deze is net als de huisjes geschikt voor een verblijf tot zes personen en zal ook in de mid century neutral stijl worden ingericht.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555