StartBoard

Treesgivepeace.com

Ondernemingsplan merchandise

Met Treesgivepeace.com springt ondernemer Monique de Groot in op de groeiende behoefte naar een duurzaam bestaan. Dit doet zij door het openen van een webshop. In deze webshop verkoopt zij unieke foto’s van bomen op canvas, t-shirt en petten.

Met het concept tracht ondernemer De Groot op een vebeterende werking van de gemoedstoestand middels natuur. Bomen kunnen namelijk een enorm goed effect teweegbrengen. Quotes die centraal staan binnen het concept zijn bijvoorbeeld; TREES GIVE PEACE , TREES GIVE LIFE , TREES GIVE SHADE & TREES ARE WISE .

Alle producten worden op een duurzame wijze geproduceerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan organische t-shirts en duurzame petten van gerecycled plastic. Op de producten is een indrukwekkend, creatief en uniek logo of foto geïllustreerd. De focus van deze foto’s ligt op de natuur en met name bomen. Om de doelgroep van het bedrijf tegemoet te treden, wil ondernemer De Groot bekend staan als creatief en duurzaam. Zij hoeven zich geen zorgen te maken dat bij hun afname (veel) CO-2 uitstoot gemoeid is.

De webshop is online bereikbaar vanuit de hele wereld. Het geeft een duidelijke weergave van alle producten die op dat moment beschikbaar zijn. Daarbij is het vaak niet mogelijk om dezelfde producten terug te vinden. Door een geselecteerd aantal producten met dezelfde foto te verkopen, blijven de producten uniek.

De foto’s en/of illustraties worden door onder De Groot zelf ontwikkeld. Hierdoor zijn de afbeeldingen altijd uniek.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555