StartBoard

Velvet Skin Clinic

Ondernemingsplan huidkliniek

Velvet Skin Clinic, een initiatief van Madeeha Khan, is een nieuwe speler die inspringt op de wensen en behoeften van Nederlanders om hun huid te behandelen e/o haren te laten verwijderen door een professional. In deze kliniek kunnen cliënten terecht voor huidtherapie voor- en ontharing van het hele lichaam. Te denken valt daarbij aan behandelingen ten behoeve van het voorhoofd. En het verwijderen van been- of borsthaar, maar ook aan bijvoorbeeld snor, baard en wenkbrauwen.

In het concept wordt gefocust op zowel kwaliteit als een scherpe prijs. Cliënten worden behandeld door gekwalificeerde huidspecialist en laserspecialisten. Het hele proces, vanaf de het intakegesprek tot aan de behandeling en de nazorg moet door cliënten worden beleefd als vertrouwd, duidelijk, gastvrij en professioneel.

De beoogde locatie voor de kliniek bevindt zich in Apeldoorn. Daar zal een pand van ongeveer 90 m² worden gehuurd, met een receptie, wachtruimte, vier behandelkamers en alle verder benodigde faciliteiten. Er kunnen dan ook vier behandelingen gelijktijdig plaatsvinden. Daarvoor worden meerdere gekwalificeerde specialisten aangenomen.

Ondernemer Madeeha Khan heeft relevante ervaring en opleidingen gevolgd voor het verzorgen van de huidtherapie en het gebruik van ontharingslaser, en is dan ook voornemens om alles wat zij daar geleerd heeft te implementeren in de opzet van haar kliniek.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555