StartBoard

Vincenzo burgers

Ondernemingsplan burgertent

Ondernemer Meryam Hammadi speelt in op de behoefte naar vernieuwende horecaconcepten en de vraag naar de Amerikaanse keuken door een eetcafé over te nemen, genaamd Vincenzo burgers. Een Amerikaans eetcafé in het centrum van Purmerend. Hier kan men zowel drankjes als gerechten halen. Het eetcafé heeft een Amerikaanse uitstraling en ondernemer Hammadi gaat het eetcafé nog meer retro uitstraling geven. De gasten krijgen hiermee het gevoel dat zij terug naar de 50’s gaan.

Het bedrijf opent haar deuren om 16:00 en sluit laat (23:00). Mensen kunnen er dan ook terecht voor het avondeten en een late night snack. Daarnaast worden non-alcoholische dranken geschonken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan milkshakes, cola en water. Klanten kunnen bij Vincenzo burgers bestellen, afhalen en in het restaurant plaatsnemen.

Klanten van Vincenzo burgers zijn zowel lokale bewoners van Purmerend als toeristen. Het “belanghebbend publiek” van dit horecaconcept kan omschreven worden als gemakzuchtig (bestellers), hip en trendgevoelig.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555