StartBoard

Schilder- en afwerkingsbedrijf Vliet Vlieland

Ondernemingsplan schilder- en afwerkingsbedrijf

Huizen op een kwalitatieve manier schilderen en afwerken. Dat is in één zin precies wat ondernemer Romy Vliet Vlieland sinds 2011 doet met zijn bedrijf Schilder- en afwerkingsbedrijf Vliet Vlieland. Hiermee speelt hij momenteel in op de huidige ontwikkelingen in Nederland in onder andere de bouw, ofwel de enorme vraag naar vakmensen.

Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor het afwerken van verschillende ruimtes en het schilderen van zowel binnen- als buitenwanden. Het gaat echter voornamelijk om schilderwerk binnenshuis. Schilder- en afwerkingsbedrijf Vliet Vlieland specialiseert zich namelijk op spuitwerk in de breedste zin van het woord. Zo verft /spuit het bedrijf ramen, deuren, kozijnen, muren, wanden en plafonds.

Tevens kunnen klanten terecht voor het laten behangen van wanden. Het gaat hierbij voornamelijk om Renovlies, een behangsoort dat men veelvuldig gebruikt voor nieuwbouw. Het unieke van Renovlies is dat het ongevoelig is voor scheuren.

Op het werk van het bedrijf zit een standaard garantie van 5 jaar. Daarbij is het belangrijk dat de oorzaak bij het bedrijf ligt en niet een externe reden, zoals een lekkage.Het bedrijf is gevestigd in Oost-Souburg in Zeeland en focust zich op werkzaamheden in deze provincie.

Schilder- en afwerkingsbedrijf Vliet Vlieland heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Uit dit oogpunt werkt het bedrijf veel met minder belastende verfproducten. Er zijn bijvoorbeeld muurveren op basis van zetmeel en lijnolie. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van gerecyclede verven en producten op basis van grafeen dat CO 2 uit de lucht haalt.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555