StartBoard

Afslankstudio Your Shape

Een unieke locatie en een unieke kans

Kort geleden kwam het bedrijfspand waar Afslankstudio Your Shape zich zal gaan vestigen vrij. De locatie van dit pand grenst aan perfectie, want het is gelegen naast de best lopende beautysalon van de omgeving. Bovendien worden de sanitaire voorzieningen en wachtruimte gedeeld met de salon. Omdat aangenomen kan worden dat zich in het klantenbestand van een beautysalon ook veel potentiële klanten van een afslankstudio bevinden, kan hier enkel door mond-tot-mondreclame in de wachtruimte al een grote groep klanten gratis geworven worden. Daarnaast onderhoudt de ondernemer goede contacten met de eigenaar van deze beautysalon, waardoor een succesvolle samenwerking gerealiseerd kan worden.

Met Afslankstudio Your Shape is ondernemer Hollander voornemens een centrum neer te zetten waar mensen met diverse lichaamsklachten terecht kunnen voor een professionele en effectieve behandeling. De focus zal daarbij liggen op afslankbehandelingen inclusief voedingsadvies, maar ook voor het verstrakken van de huid, de opbouw van spieren en het omkeren van de veroudering van de huid zullen klanten bij Your Shape terecht kunnen.

De behandelingen worden uitgevoerd middels de nieuwste technieken, waar de ondernemer voor gecertificeerd is. Hiervoor wordt specialistische apparatuur aangekocht, die in Nederland nog nauwelijks wordt gebruikt, maar waar men in de VS spectaculaire resultaten mee heeft geboekt. Met deze technieken is het mogelijk heel gericht vet te verwijderen op de plaatsen waar de klant dit wenst. Het zal mogelijk zijn losse behandelingen te laten uitvoeren, maar verwacht wordt dat veel klanten een geheel traject afnemen, omdat dit vele malen effectiever zal zijn. Trajecten zullen altijd worden voorafgegaan door een grondige lichaamsanalyse en een gedegen behandelplan op basis van deze analyse.

Klanten zullen bij studio Your Shape een zeer gepassioneerde en deskundige behandelaar treffen. Ondernemer Hollander kan zich als ervaringsdeskundige zeer goed inleven in haar klanten. Daarnaast heeft zij zich in de tijd dat zij zelf onder behandeling was intens verdiept in de wetenschap achter afvallen. Haar kennis en ervaring gaan hierdoor veel dieper dan die van iemand die enkel een opleiding of cursus voor afslanktherapeute heeft gevolgd. Overigens is de ondernemer tevens in het bezit van alle benodigde diploma’s, certificaten en vergunningen.

Om in korte tijd een grote naamsbekendheid te kunnen genereren, wordt er gebruik gemaakt van een gedegen marketingstrategie, waarbij alle kanalen benut worden. Hiervoor zijn de eerste stappen overigens al gezet. De studio heeft zich reeds gevestigd in een pand op een toplocatie: in hetzelfde gebouw als een zeer goedlopende beautysalon waar de ondernemer goede contacten mee onderhoudt. De sanitaire voorzieningen en wachtruimte worden gedeeld met deze salon. Omdat de doelgroep van deze beautysalon grote overeenkomsten vertoont met die van de afslankstudio, is het te verwachten dat mond-tot-mondreclame in de wachtruimte al een mooi klantenbestand zal opleveren.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555