StartBoard

De Zandvoortse versmarkt

Ondernemingsplan versmarkt

Ondernemer Köycü speelt met haar op te zetten bedrijf, De Zandvoortse versmarkt, in op de behoefte naar Arabische voedingsmiddelen en de ontwikkelingen in de markt. Het concept van de ondernemer is in Nederland niet uniek. Bekende winkels in Nederland zoals reeds bestaand in de grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam trekken klanten die van heine en verre komen voor Arabische voedingsmiddelen. Ook ondernemer Köycü ziet dat mensen uit haar regio (Zandvoort), binnen en buiten hun netwerk, vaak richting deze steden reizen en zij wil hier op in spelen.

De belangrijkste doelgroep zijn mensen met affiniteit of een band met het Midden-Oosten, deze doelgroep heeft een sterke behoefte aan bekende en goedkope levensmiddelen. Het aantal mensen met een multiculturele achtergrond neemt de laatste jaren toe waardoor de doelgroep van de ondernemer aantrekkelijk is.

Door de aantrekkelijke prijs en de specifieke producten is de winkel echter ook zeer interessant voor andere culturen, zoals de Nederlandse cultuur. Op den duur bestaat de mogelijkheid om eveneens de producten te bezorgen bij de klanten.

Op dit moment heeft ondernemer Köycü een pand op het oog in het centrum van Zandvoort. Een ruime winkel met een oppervlakte van 120 vierkante meter. Zij wil zich hier gaan vestigen met haar nieuwe bedrijfsconcept. Daarbij hanteert zij ruime openingstijden, van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555