StartBoard

Vacature

Projectmedewerker - Ondernemingsplannen schrijven

Ondernemingsplannen schrijven
8 tot 16 uur per week
Omgeving Amersfoort

Over ons

StartBoard helpt ondernemers succesvol starten. Wij zijn dol op het waarmaken van ondernemersdromen.

Het is onze missie om de stap naar ondernemerschap makkelijker en eenvoudiger te maken. Hoe? Door ondernemers te helpen met starten in Nederland en ondernemerschap te stimuleren in zowel binnenland als buitenland. Momenteel zijn wij een klein flexibel bedrijf met uitsluitend parttime medewerkers. Wij houden dan ook van deze vrijheid & flexibilieit en stimuleren dan ook om naast de werkzaamheden bij StartBoard andere zaken, zoals projecten, studies of cursussen op te pakken. We hebben een open werksfeer en zijn (zeker) niet vies van een borreltje op zijn tijd.

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder, want wij zijn op zoek naar een specialist in het schrijven van ondernemingsplannen.

Functieomschrijving

Als specialist in het schrijven van ondernemingsplannen werk je in samenwerking met opdrachtgevers aan het onderbouwen van een kredietaanvraag. Hiervoor moet er o.a. informatie verzameld en verwerkt worden, marktonderzoek uitgevoerd worden en uiteindelijk een helder geschreven ondernemingplan opgeleverd worden. Daarbij is het belangrijk dat de specialist suggesties geeft om het bedrijfsidee te verbeteren of verhelderen. Tot de werkzaamheden behoren:

- Het geven van goed onderbouwd strategisch advies op basis van een bedrijfsidee
- Het uitvoeren van een specifiek marktonderzoek
- Het interviewen van opdrachtgevers aangaande een bedrijfsidee
- Het rapporteren van opgehaalde informatie uit een interview e/o marktonderzoek
- Het doorgronden van financiële berekeningen e/o begrotingen
- Het proactief meedenken met klanten, waarbij je continu op zoek gaat naar verschillende mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken

Gevraagd profiel

Binnen de functie is het belangrijk dat je snel informatie uit verschillenden bronnen kunt ontsluiten en verwerken. Je kunt in correct Nederlands een levendig bedrijfsidee omzetten in een goed leesbaar verhaal. Je weet daarbij hoofdzaken en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Wij kijken voornamelijk naar de volgende criteria:

- HBO- of WO- denkniveau (bij voorkeur gerelateerd aan bedrijfskunde, ondernemersschap of economie)
- Werkervaring
- Algemene kennis en ervaring
- Computervaardigheden (in staat met progamma's als InDesign, Excel en Word te werken)
- Financiële kennis
- Communicatieve vaardigheden
- Interesses

Soliciteren?

Wil je ervaring opdoen in het versterken en onderbouwen van kredietaanvragen en inzicht krijgen hoe verschillende type ondernemers een bedrijf starten? Mail dan nu je CV en een korte toelichting op je kennis en vaardigheden naar info@startboard.nl

Bel of mail ons gerust!

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 9:00 en 17.00, mailen kan natuurlijk altijd.

info@startboard.nl 033 23 40 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555