StartBoard

Sterk en professioneel

Financieringsadvies nodig

voor succesvolle fiancierings-, vergunning- en bbz-aanvragen

Daag ons uit!

Advies op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het begeleiden van aanvragen bij banken, gemeentes, investeerders, pandeigenaren en andere belangrijke stakeholders. Wij zijn bewust van de criteria-eisen bij het aanvragen van financiering of een vergunning. Daarom kunnen wij ondernemers gericht ondersteunen in het versterken van de belangrijkste criteria-eisen.

financieringsadvies nodig

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Financieel Advies aangaande het verdienmodel en het versterken van financiën.

Goedkoop ondernemingsplan

Plan Een ondernemingsplan om de belangrijkste criteria-punten in kaart te brengen.

Sterk ondernemingsplan

Inhoud Advies gericht op het ophalen van financiering.

Professioneel ondernemingsplan

Contact Persoonlijk contact staat centraal bij StartBoard.

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en krijgt u advies op maat.

Plan een gesprek Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om samen te komen en op basis daarvan het bedrijfsconcept door te spreken en advies te geven op maat.

Ondernemingsplantraject Vervolgens wordt een ondernemingsplantraject opgestart. Tijdens het traject wordt schriftelijk het bedrijfsconcept in kaart gebracht, de financiële kengetallen doorgelicht en andere belangrijke zaken vermeld.

Begeleiding financiering Voor het aanvragen van financiering is niet een standaard traject uit te zetten. Daarom helpen wij door het traject heen. Dit betekent het aanpassen van het plan indien nodig en het geven van advies op basis van de weg van de opdrachtgever naar financiering.

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Contact met

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555